Welkom bij Oh My Dotz, de thuisbasis van moderne dot painting! Wij, Michael en Ayla, hebben deze unieke kunstvorm geïntroduceerd als een stijlvol alternatief voor diamond painting. Veel van onze familieleden zijn fervente diamond painters, maar waren op zoek naar iets nieuws. Daarom zijn we gestart met Oh My Dotz: om een eigentijdse draai te geven aan een geliefde hobby.

Onze dot painting kits zijn ontworpen om naadloos in elk interieur te passen met hun elegante zwart-wit ontwerpen. Ze bieden een rustgevende en moderne uitstraling zonder de chaos van talloze steentjes en accessoires. Het enige dat je nodig hebt is een stift en een canvas, waardoor het gemakkelijk is om op elk moment te beginnen met je kunstwerk, binnen of buiten.

Sinds onze lancering online in januari 2024, heeft Oh My Dotz snel aan populariteit gewonnen. We zijn trots dat we nu als koppel regelmatig te vinden zijn op diverse hobbybeurzen door heel Nederland. Onze visie is om Oh My Dotz uit te bouwen tot een echt familiebedrijf. Met de hulp van ons neefje Davy en nichtje Marjolein, die de klantenservice beheren, zetten we samen stappen voorwaarts. Michael is de drijvende kracht achter onze website en het productaanbod, terwijl Ayla zich richt op de beurzen, klantrelaties en marketing.

Bij Oh My Dotz geloven we dat kunst toegankelijk en genietbaar moet zijn voor iedereen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, waar creativiteit en gezelligheid hand in hand gaan. Ontdek de charme van dot painting en maak van je huis een galerij vol prachtige kunstwerken. Welkom in de familie van Oh My Dotz!