Oh My Dotz Ervaring
Het maken van jouw dot painting van Oh My Dotz is niet zomaar een creatieve bezigheid; het is een kunstzinnig avontuur in dot painting dat je meeneemt op een reis van stippen en verbeelding. Ontdek hoe dot painting van Oh My Dotz werkt en hoe deze unieke activiteit je helpt om verbluffende dot painting meesterwerken te creëren.

Stip voor Stip naar jouw Dot Painting
Het creatieve proces van dot painting begint met een canvas bedekt met cirkels, klaar om door jouw artistieke aanraking tot leven te worden gebracht in de vorm van een dot painting. Deze cirkels vormen het fundament van je dot painting kunstwerk, wachtend om ingevuld te worden. Terwijl je ze stip voor stip vult, ontstaan betoverende stippen van verschillende grootte, die samen jouw dot painting vormen. Dit dot painting proces onthult de schoonheid van detail en de magie van geleidelijke opbouw, waardoor je dot painting kunstwerk zich ontvouwt als een uniek kunstwerk.

Hoe Gebruik ik de Stiften voor Dot Painting?
Bij jouw dot painting worden 2 soorten stiften geleverd voor de dot painting techniek.

De zwarte stift is perfect geschikt om de grote cirkels in jouw dot painting in te kleuren. Met deze stift voor dot painting kun je moeiteloos de gewenste hoeveelheid inkt aanbrengen om de cirkels in jouw dot painting volledig te vullen.
Daarnaast leveren we ook een speciale stift voor de kleinere cirkels in jouw dot painting, deze heeft een witte kleur. We willen benadrukken dat de witte stift exclusief is ontworpen voor het zetten van fijne stippen in dot painting. Wij verzoeken u vriendelijk om deze stift niet te gebruiken voor het inkleuren van de grotere cirkels in uw dot painting, dit zal resulteren in een defecte punt waardoor er geen inkt meer uitkomt voor uw dot painting.

Let ook op dat u de stiften niet te hard op het ruwe canvas van de dot painting drukt. Laat de stift zijn werk doen; een zachte aanraking is voldoende om de inkt correct te laten vloeien en de dot painting te voltooien zonder de stiftpunt te beschadigen.