OH MY DOTZ ERVARING
Oh My Dotz is niet zomaar een creatieve bezigheid; het is een kunstzinnig avontuur dat je meeneemt op een reis van stippen en verbeelding.
Ontdek hoe Oh My Dotz werkt en hoe deze unieke activiteit je helpt om verbluffende meesterwerken te creëren.

STIP VOOR STIP NAAR JOUW MEESTERWERK
Het creatieve proces begint met een canvas bedekt met cirkels, klaar om door jouw artistieke aanraking tot leven te worden gebracht. Deze cirkels vormen het fundament van je kunstwerk, wachtend om ingevuld te worden.
Terwijl je ze stip voor stip vult, ontstaan betoverende stippen van verschillende grootte, die de samen jouw stippelschilderij vormen.
Dit proces onthult de schoonheid van detail en de magie van geleidelijke opbouw, waardoor je kunstwerk zich ontvouwt als een uniek kunstwerk.

HOE DE STIFTEN TE GEBRUIKEN
Bij jouw stippelschilderij worden 2 soorten stiften geleverd.

De zwarte stift is perfect geschikt om de grote cirkels in te kleuren. Met deze stift kunt u moeiteloos de gewenste hoeveelheid aanbrengen om de cirkels te vullen.
Daarnaast leveren we ook een speciale stift voor de kleinere cirkels, deze heeft een witte kleur.
We willen benadrukken dat de witte stift exclusief is ontworpen voor het zetten van stippen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze stift niet te gebruiken voor het inkleuren van de grotere cirkels, dit zal resulteren in defecte punt waardoor er geen inkt meer uitkomt.